nieuws

Drank

Horeca

Drank Rox is een nieuwe energiedrank, afkomstig uit Oostenrijk. De drank is leverbaar in zes verschillende verpakkingen, variërend van een 15 ml blikje tot een 2 liter petfles. Een ander nieuw product van GeJo uit Venlo is bedoeld voor kinderen en heet Dorstvriendjes. Een frisse kinderlimonade zonder koolzuur, zonder cafeïne en zonder alcohol. Leverbaar in […]

Drank Rox is een nieuwe energiedrank, afkomstig uit Oostenrijk. De drank is leverbaar in zes verschillende verpakkingen, variërend van een 15 ml blikje tot een 2 liter petfles. Een ander nieuw product van GeJo uit Venlo is bedoeld voor kinderen en heet Dorstvriendjes. Een frisse kinderlimonade zonder koolzuur, zonder cafeïne en zonder alcohol. Leverbaar in zes kleuren en de drie petfiguurtjes Drinkbeertje, Bijtje Bea en Vriendje Pim. Tel. (077) 352 22 00.

Reageer op dit artikel