nieuws

Gerard Rouwen stopt bij Bilderberg

Horeca

Rob Veeger is benoemd tot general manager van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland en Bilderberg Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum. Hij volgt Gerard Rouwen op, die na een lange carrière bij Bilderberg (waarvan de laatste dertien jaar als directeur van Klein Zwitserland) gebruik maakt van de VUT-regeling. Veeger komt van Bilderberg Grand Hotel Wientjes te Zwolle, waar hij general manager was.

Franc Dubbelman is Rob Veeger inmiddels opgevolgd als general manager vanBilderberg Grand Hotel Wientjes. Hij is afkomstig van Bilderberg Kasteel ´tKerckebosch in Zeist. Daar is nu Hans van Pelt benoemd tot general manager.Hij werkte voorheen als F&B Manager bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek.

Bilderberg Hotels & Restaurants is een onderdeel van het Britsebeursgenoteerde hotelconcern Queens Moat Houses en beschikt in Nederlandover 25 hotel- en restaurantbedrijven in het vier- en vijfsterren-segment.Bij Bilderberg werken meer dan 1.200 medewerkers.

Reageer op dit artikel