nieuws

Hygiëne

Horeca

Vanaf 1 december zijn Ecolab en Henkel-Ecolab één bedrijf. Naar eigen zeggen ontstaat zo onder de vlag van Ecolab de grootste aanbieder van professionele hygiëne- en desinfecteersystemen ter wereld; voor gebouwenonderhoud, de professionele textielwasserij, de voedingsmiddelenindustrie en voor grootkeukens in de horeca, catering en zorgsector. Ecolab is gevestigd in Nieuwegein. Tel. (030) 608 22 22.

Vanaf 1 december zijn Ecolab en Henkel-Ecolab één bedrijf. Naar eigen zeggen ontstaat zo onder de vlag van Ecolab de grootste aanbieder van professionele hygiëne- en desinfecteersystemen ter wereld; voor gebouwenonderhoud, de professionele textielwasserij, de voedingsmiddelenindustrie en voor grootkeukens in de horeca, catering en zorgsector. Ecolab is gevestigd in Nieuwegein. Tel. (030) 608 22 22.

Reageer op dit artikel