nieuws

Hygiëne zonder zorgen

Horeca

DiverseyLever, leverancier van reinigingssystemen voor de professionele markt, heeft de vormgeving en styling van het complete assortiment vernieuwd. Heldere brochures per productgroep en werkplannen per systeem, geven samen met de productinformatiebladen een duidelijk overzicht bij het bepalen van de juiste reinigingsoplossing. Verder zijn alle producten voorzien van duidelijke pictogrammen en gebruiksaanwijzingen in maar liefst dertien […]

DiverseyLever, leverancier van reinigingssystemen voor de professionele markt, heeft de vormgeving en styling van het complete assortiment vernieuwd. Heldere brochures per productgroep en werkplannen per systeem, geven samen met de productinformatiebladen een duidelijk overzicht bij het bepalen van de juiste reinigingsoplossing. Verder zijn alle producten voorzien van duidelijke pictogrammen en gebruiksaanwijzingen in maar liefst dertien talen. Klanten ontvangen van DiverseyLever een duidelijk overzicht met alle voor de klant relevante veranderingen. Tevens is een boekje beschikbaar met daarin de nieuwe producten.
Meer informatie: DiverseyLever, Utrecht, tel. (030) 247 69 11

Reageer op dit artikel