nieuws

KHN blijft Bulldog weigeren

Horeca

De coffeeshopketen The Bulldog in Amsterdam (acht bedrijven) hoeft nu en ook in de toekomst niet te rekenen op een lidmaatschap van Koninklijk Horeca Nederland (KHN). Directeur Jeu Claes van KHN heeft dat eigenaar Henk de Vries van de keten per brief laten weten.

De Vries maakte kortgeleden in een interview in dit blad duidelijk behoefte te hebben aan erkenning, bijvoorbeeld in de vorm van een lidmaatschap van KHN. De organisatie heeft De Vries in het verleden diverse malen afgewezen omdat in zijn zaken de verkoop en het gebruik van softdrugs is toegestaan. Claes zegt in zijn brief de belangstelling van De Vries voor het lidmaatschap op prijs te stellen, maar dat hij geen nieuw aanmeldingsformulier hoeft in te dienen, omdat The Bulldog niet door de ballotage zal komen.

Reageer op dit artikel