nieuws

Krokante uienringen

Horeca

Lamb Weston / Meijer breidt haar productrange van appetizers uit met Crispy Onion Rings. De Crispy Onion Rings zijn gemaakt van verse gesneden uien. Ze kunnen worden geserveerd als bijgerecht samen met een pittige dipsaus of bij vlees- en vismenu’s. Het product is snel en makkelijk te bereiden, slechts drie minuten in de frituurpan of […]

Lamb Weston / Meijer breidt haar productrange van appetizers uit met Crispy Onion Rings. De Crispy Onion Rings zijn gemaakt van verse gesneden uien. Ze kunnen worden geserveerd als bijgerecht samen met een pittige dipsaus of bij vlees- en vismenu’s. Het product is snel en makkelijk te bereiden, slechts drie minuten in de frituurpan of even in de oven. In de Appetizers range zijn ook verkrijgbaar Beer Battered Onion Rings, Piccolo Mozza Sticks, Primo Mozza Sticks, Cream Cheese Munchers en Cheddar Cheese Munchers.
Meer informatie: Lamb Weston / Meijer, Kruiningen, tel. (0113) 39 49 55 of info@lambweston-nl.com

Reageer op dit artikel