nieuws

Misset Horeca nr. 51/52

Horeca

Deze week in Misset Horeca:
* Overzicht gebeurtenissen New York
* Overzicht gebeurtenissen Volendam
* Overzicht gebeurtenisse MKZ
* Diverse nieuwsoverzichten

New york, New york

Puinruimen en opnieuw beginnen, maar het zal nooit meer worden zoals het was. Reportage uit Downtown Manhattan. Misset Horeca sprak met chef-kok Michael Lomonaco van WTC-restaurant Windows on the World. En hoe verging het de Nederlandse hoteltrainees na 11 september? ‘Ze kunnen me morgen op straat zetten.’

Volendam

Voor de plaatselijke horeca heeft de brand in café De Hemel in Volendam een onverteerbare nasleep. De paracommercie viert hoogtij. ‘Klagen over omzetderving is taboe.’

MKZ

‘Onze leden vroegen zich af waar Koninklijk Horeca Nederland was tijdens de crisis.’

Grande dame

Culinair journalist Wina Born, die begin augustus op 80-jarige leeftijd overleed, liet onder meer 1200 boeken na. De verzameling verhuisde een paar weken geleden naar de zolderverdieping van Robert en Louise Leenaers. Redacteur Waldemar Ysebaert hielp met sjouwen.

Reageer op dit artikel