nieuws

Rendement

Horeca

De Fado HR is bij Kiremko de nieuwe norm voor frituren met hoog rendement, schone verbranding en hij is QA-HR gecertificeerd. De Fado is een compacte friteuse van 40 cm breed en daardoor overal gemakkelijk te plaatsen. Volgens Kiremko kunnen ondernemers met de Fado meer rendement uit hun zaak kunnen halen. De nieuwe hoogrendementketel zorgt […]

De Fado HR is bij Kiremko de nieuwe norm voor frituren met hoog rendement, schone verbranding en hij is QA-HR gecertificeerd. De Fado is een compacte friteuse van 40 cm breed en daardoor overal gemakkelijk te plaatsen. Volgens Kiremko kunnen ondernemers met de Fado meer rendement uit hun zaak kunnen halen. De nieuwe hoogrendementketel zorgt voor een vergroting van de bakcapaciteit, minder vetverbruik dankzij de snellere opwarmtijd, en een lager energieverbruik. Allemaal voordelen die het bakproces ten goede komen.De computergestuurde snack- en fritesketels van Fado HR hebben een rendement van 94 procent, een vermogen van 35kW en ze zijn voorzien van baktijdenprogramma’s. Een ketel kan zo’n 350 porties frites per uur aan. Voorsmelten van het vet is niet nodig. De roestvrijstalen ketel is eenvoudig te reinigen.
Voor informatie: Kiremko, Woerden. Tel. (0348) 47 55 55.

Reageer op dit artikel