Rondvaartboot voor de Zonnebloem

De Zonnebloem is vanaf 3 november jl. in het trotse bezit van een volledig aangepaste rondvaartboot voor de Amsterdamse grachten. Zonnebloemafdelingen uit heel Nederland maken sindsdien toeristische dagtochten door de grachten van de hoofdstad.

Zo kunnen nu ook ernstig zieken en gehandicapten Amsterdam vanaf het water bezichtigen. De boot is beschilderd in opvallende kleuren en is voorzien van rolstoel-/brancardlift, aangepast toilet en een flexibel op te stellen interieur. De rondvaartboot is het resultaat van een in 1999 gehouden jubileumactie ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van De Zonnebloem. In zijn eerste vaarseizoen denkt de vrijwilligersorganisatie zo’n 11.000 passagiers aan boord te krijgen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.