nieuws

Russische lunch

Horeca

Horecaondernemers kunnen de showroom van Dutch Art & Design (D.A.D.) aan de Binnenrotte 77 in Rotterdam afhuren voor feesten, partijen of evenementen. De ruimte fungeerde vijftien jaar lang als showroom voor een meubelzaak, maar is nu ingericht als ontmoetingsruimte van het ontwerpbureau. Elk half jaar wisselt de thema-inrichting van D.A.D, dat op 8 december officieel […]

Horecaondernemers kunnen de showroom van Dutch Art & Design (D.A.D.) aan de Binnenrotte 77 in Rotterdam afhuren voor feesten, partijen of evenementen. De ruimte fungeerde vijftien jaar lang als showroom voor een meubelzaak, maar is nu ingericht als ontmoetingsruimte van het ontwerpbureau. Elk half jaar wisselt de thema-inrichting van D.A.D, dat op 8 december officieel zijn deuren opent. Het oude Rusland en de tsarentijd vormen voorlopig de ambiance, onder meer met een Russische lunch, compleet met Russische muziek en dans.
Voor informatie: D.A.D, Rotterdam. Tel. (010) 206 19 86.

Reageer op dit artikel