nieuws

Saus om in te knijpen

Horeca

Gouda’s Glorie heeft het complete knijpflessen assortiment in een nieuw jasje gestoken. Voortaan zijn de knijpflessen standaard voorzien van een gebruiksvriendelijke dop en een hygiënische seal. Ook is de inhoud van de fles vergroot van 750 ml. 850 ml. De Hollandse cocktailsaus is een nieuwe, romige sausvariant, bereid met whisky. Informatie: Van Dijk Food Products, […]

Gouda’s Glorie heeft het complete knijpflessen assortiment in een nieuw jasje gestoken. Voortaan zijn de knijpflessen standaard voorzien van een gebruiksvriendelijke dop en een hygiënische seal. Ook is de inhoud van de fles vergroot van 750 ml. 850 ml. De Hollandse cocktailsaus is een nieuwe, romige sausvariant, bereid met whisky.
Informatie: Van Dijk Food Products, Lopik, tel. (0348) 55 88 11

Reageer op dit artikel