nieuws

Tafelkleed

Horeca

Nieuw bij Styl’Angeli International: tafelkleden die aan één zijde zijn voorzien van een nagenoeg onzichtbare beschermlaag. Het materiaal is hierdoor simpelweg te reinigen met een vochtig doekje. De kleden zijn vervaardigd uit damastkatoen, hebben de uitstraling van damast en zijn er in vijf kleuren. Naast gebruik voor binnen ook geschikt voor het terras.De kleden zijn […]

Nieuw bij Styl’Angeli International: tafelkleden die aan één zijde zijn voorzien van een nagenoeg onzichtbare beschermlaag. Het materiaal is hierdoor simpelweg te reinigen met een vochtig doekje. De kleden zijn vervaardigd uit damastkatoen, hebben de uitstraling van damast en zijn er in vijf kleuren. Naast gebruik voor binnen ook geschikt voor het terras.De kleden zijn verkrijgbaar in rond, rechthoekig en ovaal. Naast de standaardmaten zijn ze in iedere gewenste maat te bestellen. Verder is de stof aan de meter te koop. Ook bijbehorende servetten en placemats zijn leverbaar.
Voor informatie: Styl’Angeli International, Wijhe. Tel. (0570) 52 26 63.

Reageer op dit artikel