nieuws

Thee met smaakje

Horeca

Autobar Holland introduceert het eigen theemerk James Aimer, shippers & blenders of the world’s finest teas since 1884. De binnen de eigen holding ontwikkelde en gemelangeerde thee is verkrijgbaar in de smaken citroen, kaneel, bosvruchten, Earl Grey, aardbeien en sinaasappel. De thee is verpakt in dispenserdoosjes van 20 envelopjes met elk 2 gram thee. Deze […]

Autobar Holland introduceert het eigen theemerk James Aimer, shippers & blenders of the world’s finest teas since 1884. De binnen de eigen holding ontwikkelde en gemelangeerde thee is verkrijgbaar in de smaken citroen, kaneel, bosvruchten, Earl Grey, aardbeien en sinaasappel. De thee is verpakt in dispenserdoosjes van 20 envelopjes met elk 2 gram thee. Deze doosjes zijn omverpakt per twaalf van één smaak of assorti. Tijdens de introductieperiode van James Aimer krijgen snelle bestellers van de assorti-verpakking de draaddisplay gratis.
Meer informatie: Autobar Holland, Dordrecht, tel. (078) 654 45 44 of www.autobar.nl

Reageer op dit artikel