nieuws

Vrolijke patateter door olijke beker

Horeca

In april 2002 brengt Badge uit Woerden speciaal voor de snackbar een patatbeker met sausring op de markt. Door deze sausring krijgen uw klanten geen vieze handen meer, want de saus zit netjes in het bakje er naast. In de sausring passen drie verschillende sauzen. Volgens de producent blijft de frites ook langer vers en […]

In april 2002 brengt Badge uit Woerden speciaal voor de snackbar een patatbeker met sausring op de markt. Door deze sausring krijgen uw klanten geen vieze handen meer, want de saus zit netjes in het bakje er naast. In de sausring passen drie verschillende sauzen. Volgens de producent blijft de frites ook langer vers en warm in deze polypropyleen bekers. Bovendien zijn de bekers vele malen opnieuw te gebruiken. Vandaar dat de bekers verschillende motieven hebben, zoals Loony Tunes, Pokémon, voetbalclubs en in februari 2002 Maxima & Alexander bekers. Elk onderwerp zal uit meerdere ontwerpen bestaan, zodat uw klanten de bekers kunnen sparen. Om de bekers bij uw klanten onder de aandacht te brengen zijn toonbank displays, posters en raamstickers verkrijgbaar.
Informatie: The Badge Company in Woerden, tel.(0348) 43 78 02.

Reageer op dit artikel