nieuws

Welke Quiche je?

Horeca

Johma introduceert Quicherie: koelverse hartige oventaarten, bereid volgens authentieke recepturen met patisseriekwaliteit deeg en verse ingrediënten zoals crème Fraiche, kwark, ei, zalm, ham etc. Een echt verwenconcept voor verschillende eetmomenten: als hapje bij een glaasje wijn, als maaltijd met een salade, als feestelijk culinair voorgerecht, maar ook bij de lunch of zomaar tussendoor. De Johma […]

Johma introduceert Quicherie: koelverse hartige oventaarten, bereid volgens authentieke recepturen met patisseriekwaliteit deeg en verse ingrediënten zoals crème Fraiche, kwark, ei, zalm, ham etc. Een echt verwenconcept voor verschillende eetmomenten: als hapje bij een glaasje wijn, als maaltijd met een salade, als feestelijk culinair voorgerecht, maar ook bij de lunch of zomaar tussendoor. De Johma Quicherie is verkrijgbaar in de smaken Quiche Lorraine, romige Zalmtaart en luchtige preitaart.
Informatie: Johma Nederland bv, Losser, tel. (053) 537 34 00 of marketing@johma.com

Reageer op dit artikel