nieuws

Vernieuwde vleesproducten

Horeca

Q-Linaire, de foodservice dochter van vleesproducent Dumeco, heeft de klassiekers cordon bleu en schnitzel vernieuwd. De cordon bleu heeft nu drie kaasvarianten gekregen: met jong belegen kaas, pittige oude kaas en milde bieslook kaas. Hierdoor is er meer smaakvariatie op de menukaart te brengen. De schnitzel ‘nieuwe stijl’ bestaat uit 80 procent vlees en is […]

Q-Linaire, de foodservice dochter van vleesproducent Dumeco, heeft de klassiekers cordon bleu en schnitzel vernieuwd. De cordon bleu heeft nu drie kaasvarianten gekregen: met jong belegen kaas, pittige oude kaas en milde bieslook kaas. Hierdoor is er meer smaakvariatie op de menukaart te brengen. De schnitzel ‘nieuwe stijl’ bestaat uit 80 procent vlees en is nu, met minder panade, gemaakt van brood dat speciaal voor dit doel wordt gebakken.

De smaak is zodanig dat de schnitzel zowel met als zonder saus te serveren is, aldus de vleesproducent.

Informatie: Q-linaire Service Office, Best, tel. (0499) 36 62 12 of www.q-linaire.nl.

Reageer op dit artikel