nieuws

Website partycateraar Delício valt in de prijzen

Horeca

De website van Delício Culinair Centrum (www.delicio.nl) heeft maandagavond de High Profile Internet Award 2002 gewonnen in de categorie ‘partycateraars’. Het evenementenblad High Profile schreef de wedstrijd uit en bekroonde in het Amsterdamse entertainmentbedrijf ‘Powerzone’ diverse sites in de categorieën evenementenbureaus, evenementenlocaties, facilitaire dienstverleners en partycateraars.

De vakjury beoordeelde de websites op navigatie, gebruikersvriendelijkheid, interactiviteit, actualiteit, inhoud, internetmarketing en vormgeving.

De Delicio.nl bleef Albron Party Productions (www.albron.nl) en Maison van den Boer (www.maisonvandenboer.nl) voor. De jury was vol lof over de website van Esther & Michiel Waterman uit Nunspeet. ‘Internetmarketing en creativiteit zijn erg sterk ingezet. Delício is erg open met haar informatie. De vormgeving is mooi en gedurfd ten opzicht van de Italiaans/Toscaanse cateringactiviteiten’, luidde het oordeel van de jury.

Reageer op dit artikel