nieuws

Beursprimeur: GS202 Bistro

Horeca

Schoondergang exposeert een assortiment grootkeukenapparatuur dat bol staat van de A-merken. Te zien zijn: vaatspoelmachines van Winterhalter, glazenspoelmachines van Winterhalter, een bakwand van Culion, een bakwand van Küppersbusch (900-lijn), een bakwand van Olis (700-lijn), koelapparatuur van Gram, Porkka en Ideaal, magnetrons van Panasonic, cook & hold-ovens van Alto Shaam, debrasseer-, aanvoer- en afvoertafels van Schoondergang. […]

Schoondergang exposeert een assortiment grootkeukenapparatuur dat bol staat van de A-merken. Te zien zijn: vaatspoelmachines van Winterhalter, glazenspoelmachines van Winterhalter, een bakwand van Culion, een bakwand van Küppersbusch (900-lijn), een bakwand van Olis (700-lijn), koelapparatuur van Gram, Porkka en Ideaal, magnetrons van Panasonic, cook & hold-ovens van Alto Shaam, debrasseer-, aanvoer- en afvoertafels van Schoondergang.

Noviteit is de allernieuwste Winterhalter. De GS202 Bistro is met zijn kleine afmetingen (46 x 70 x 50 cm) ideaal om in een bar of klein keukenblok te plaatsen. Deze vaatwasser biedt standaard de mogelijkheid om de temperatuur van het naspoelwater met een simpele druk op de knop te wijzigen van 65ºC naar 85ºC. Dat is met name handig als je zowel glazen als vaatwerk in de machine wilt wassen. De GS202 Bistro is leverbaar voor netstroom en krachtstroom en uitgerust met de Bistro-combikorf, waarin zowel borden, bestek als glazen kunnen worden geplaatst.

Informatie:
Schoondergang
Leiderdorp
(071) 589 93 53
R

Reageer op dit artikel