nieuws

Beursprimeur: Kipsaté- en Kaascarrésoufflé

Horeca

Van Dobben presenteert twee soufflés. De Van Dobben Kipsaté Soufflé is een rijk gevulde soufflé met een vulling van botermalse kip, geroosterde pinda’s en originele kruiden. De Van Dobben Kaascarré Soufflé is gevuld met een ambachtelijk ragout van echte oude kaas en een klein beetje sambal. En om ’m extra lekker te maken nog eens […]

Van Dobben presenteert twee soufflés. De Van Dobben Kipsaté Soufflé is een rijk gevulde soufflé met een vulling van botermalse kip, geroosterde pinda’s en originele kruiden. De Van Dobben Kaascarré Soufflé is gevuld met een ambachtelijk ragout van echte oude kaas en een klein beetje sambal. En om ’m extra lekker te maken nog eens rijkelijk bestrooid met maanzaad.

Van Dobben Borrelgarnituur staat voor een verzameling van drie verschillende ambachtelijke lekkernijen. Een kaasballetje gevuld met oude kaas, een kalfscroquetje bereid met romige ragout en mals kalfsvlees en een groenteburgertje met knisperend verse groente.Beursacties: attentie bij afname van vijf dozen snacks, waarvan één Kipsaté Soufflé en één Kaascarré Soufflé; attentie bij afname van vijf dozen snacks, waarvan één Borrelgarnituur.

Informatie:
Van Dobben
Oostzaan
(075) 642 91 91
www.vandobben.nl

Reageer op dit artikel