nieuws

Beursprimeur: PolyRemote

Horeca

Draadloos bestellingen doen. Dat is mogelijk met PolyRemote, een aanvulling op het touchscreen-afrekensysteem PolyTouch. Behalve draadloos orders doorgeven, zijn er rekeningen mee op te roepen en betalingen in te voeren. Dit alles door een simpele aanraking van het scherm. Door de eenvoudig te leren menustructuur is PolyRemote door iedereen te gebruiken zonder dat een uitgebreide […]

Draadloos bestellingen doen. Dat is mogelijk met PolyRemote, een aanvulling op het touchscreen-afrekensysteem PolyTouch.

Behalve draadloos orders doorgeven, zijn er rekeningen mee op te roepen en betalingen in te voeren. Dit alles door een simpele aanraking van het scherm. Door de eenvoudig te leren menustructuur is PolyRemote door iedereen te gebruiken zonder dat een uitgebreide training noodzakelijk is.Gebruikmakend van een ultramoderne draadloze verbinding is alle informatie van het vaste kassasysteem direct op afstand beschikbaar.

Met deze techniek is het niet langer nodig om keer op keer terug te lopen naar de kassa om orders in te voeren. Hierdoor is PolyRemote niet alleen optimaal geschikt voor gebruik op het terras, maar ook voor binnen.

Info:
Polygon
Gorinchem
(0183) 64 84 98
www.polygon.nl
info@polygon.nl

Reageer op dit artikel