Fingerfood snacks

Met de introductie van Tex-Mex appetizers speelt Simplot Europe in op de overgewaaide fingerfoodtrend uit Amerika. Appetizers geven afwisseling aan het vertrouwde snackassortiment.Ze zijn als tussendoortje uit de hand te eten, als borrelhapje of als voorgerecht te gebruiken. De appetizers bevatten geen kunstmatige toevoegingen en hebben een groenten- en/of kaas basis, waardoor ze ook geschikt

Met de introductie van Tex-Mex appetizers speelt Simplot Europe in op de overgewaaide fingerfoodtrend uit Amerika. Appetizers geven afwisseling aan het vertrouwde snackassortiment.Ze zijn als tussendoortje uit de hand te eten, als borrelhapje of als voorgerecht te gebruiken. De appetizers bevatten geen kunstmatige toevoegingen en hebben een groenten- en/of kaas basis, waardoor ze ook geschikt zijn voor (parttime) vegetariërs.

Er zijn zeven krokante varianten verkrijgbaar. Zoals de Red Jalapeños, gevuld met cheddar of cream cheese. De diepgevroren appetizers zijn direct vanuit de vriezer te frituren of in de oven te bereiden. In een een kilo doos zitten zes zakken.

Informatie: Simplot Europe Inc., Oosterhout (NB), tel. (0162) 49 20 90.