nieuws

Multifunctionele combi-steamers

Horeca

Palux Nederland introduceerde onlangs een compleet nieuw assortiment combi-steamers. De verschillende modellen zijn uitgevoerd voor zowel gas als elektra en hebben ieder een extra gastronorm-etage. De steamers zijn voorzien van een vernieuwd design met de nieuwste kooktechnische snufjes. Het geïntegreerde AutoClean systeem zorgt voor een optimale hygiëne. De steamers voldoen aan de hoogste HACCP eisen. […]

Palux Nederland introduceerde onlangs een compleet nieuw assortiment combi-steamers. De verschillende modellen zijn uitgevoerd voor zowel gas als elektra en hebben ieder een extra gastronorm-etage. De steamers zijn voorzien van een vernieuwd design met de nieuwste kooktechnische snufjes. Het geïntegreerde AutoClean systeem zorgt voor een optimale hygiëne. De steamers voldoen aan de hoogste HACCP eisen.

Behalve de standaard gastronormuitvoering (53 x 32,5 cm) zijn de steamers ook verkrijgbaar in euronorm of bakkersmaat (60 x 40 cm). Door het warmteterugwinsysteem realiseert de kok bovendien een besparing op de energiekosten.

Informatie: Palux Nederland, Bunnik, tel. (030) 656 41 20 of info@palux.nl.