nieuws

Hightech koffieapparaat

Horeca

In juni komt Douwe Egberts met een nieuwe uitbreiding van de Cafitesse-serie op de horecamarkt; Cafitesse 700. Een aantrekkelijk vormgegeven koffieapparaat dat met name geschikt is voor horecaondernemers die snel en gemakkelijk grote variaties aan warme dranken moeten schenken. De Cafitesse 700 schenkt snel een kopje espresso, cappuccino, koffie verkeerd, Wiener melange en warme chocolademelk. […]

In juni komt Douwe Egberts met een nieuwe uitbreiding van de Cafitesse-serie op de horecamarkt; Cafitesse 700. Een aantrekkelijk vormgegeven koffieapparaat dat met name geschikt is voor horecaondernemers die snel en gemakkelijk grote variaties aan warme dranken moeten schenken. De Cafitesse 700 schenkt snel een kopje espresso, cappuccino, koffie verkeerd, Wiener melange en warme chocolademelk. Want er is ruimte voor zowel koffie, melk én cacao in dit koffieapparaat.

Slechts twee maal per week hoeft de Cafitesse een schoonmaakbeurt. En omdat alle onderdelen van de voorkant bereikbaar zijn, gaat dat zeer gemakkelijk.

Informatie: Douwe Egberts Coffee Systems, Utrecht, tel. (030) 297 20 03.

Reageer op dit artikel