nieuws

De Uithof Den Haag gered van faillissement

Horeca

De gemeente Den Haag en een groep van negen ondernemers hebben schaatsbaan De Uithof van een faillissement gered. De schaatsbaan bevat diverse horecafaciliteiten, waaronder een skicafé. Een gezamenlijke investering van ongeveer 6 miljoen euro moet een gezonde exploitatie in het vervolg garanderen. Dat maakten beide partijen dinsdagmiddag bekend in het stadhuis in Den Haag.

De Beheer en Exploitatie Maatschappij De Uithof BV, kortweg BEM, neemt de ijsbaan over van de stichting die de ijsbaan tot nu toe exploiteerde. Er gaan door de overname geen banen verloren. De BEM was al eigenaar van de overige onderdelen van het sportcentrum, dat onder meer onderdak biedt aan een skihal, een klimmuur en een kartbaan.

De Beheer en Exploitatie Maatschappij De Uithof BV, kortweg BEM, neemt de ijsbaan over van de stichting die de ijsbaan tot nu toe exploiteerde. Er gaan door de overname geen banen verloren. De BEM was al eigenaar van de overige onderdelen van het sportcentrum, dat onder meer onderdak biedt aan een skihal, een klimmuur en een kartbaan.

Reageer op dit artikel