nieuws

Hele kan koffie in veertig seconden

Horeca

Voor bedrijfsrestaurants, instellingen en andere locaties waar in korte tijd veel vraag is naar warme dranken, biedt de Bergamo warmedrankenautomaat van Autobar Holland uitkomst. Een hele kan koffie is al in veertig seconden gevuld. Deze instantautomaat zorgt voor volop keuzemogelijkheden; van pittige koffie en espresso tot cappuccino, café au lait en Wiener melange. Ook een […]

Voor bedrijfsrestaurants, instellingen en andere locaties waar in korte tijd veel vraag is naar warme dranken, biedt de Bergamo warmedrankenautomaat van Autobar Holland uitkomst. Een hele kan koffie is al in veertig seconden gevuld. Deze instantautomaat zorgt voor volop keuzemogelijkheden; van pittige koffie en espresso tot cappuccino, café au lait en Wiener melange. Ook een beker chocolade of choco crème of een halve kan koffie is zo klaar. Net als een glas of kan heet water.

‘Voor het beste resultaat zijn uitgiftes van heet water en koffie gescheiden. De robuuste constructie staat borg voor een lange levensduur’, aldus de leverancier. Bergamo heeft een capaciteit van vijfhonderd consumpties. Het apparaat heeft een modern design en een overzichtelijk bedieningsmenu.

Informatie: Autobar Holland, Dordrecht, tel. (078) 654 45 44 of www.autobar.nl.

Reageer op dit artikel