nieuws

Ketchup in bag-in-box systeem

Horeca

Dit najaar zijn de ketchups en sauzen van Zeisner leverbaar in handige bag-in-box verpakking van vijf kilo. Tomatenketchup en curryketchup zijn de verkrijgbare smaken. ‘Middels het unieke fitment in de bag wordt het pompsysteem ‘on-pack’ op de bag aangesloten. Hierdoor komt de ketchup niet in aanraking met lucht, zodat een optimale hygiëne gegarandeerd is. Het […]

Dit najaar zijn de ketchups en sauzen van Zeisner leverbaar in handige bag-in-box verpakking van vijf kilo. Tomatenketchup en curryketchup zijn de verkrijgbare smaken. ‘Middels het unieke fitment in de bag wordt het pompsysteem ‘on-pack’ op de bag aangesloten. Hierdoor komt de ketchup niet in aanraking met lucht, zodat een optimale hygiëne gegarandeerd is. Het systeem drupt niet, doseert prima en is eenvoudig schoon te houden’, meldt de leverancier.

Dit najaar zijn de ketchups en sauzen van Zeisner leverbaar in handige bag-in-box verpakking van vijf kilo. Tomatenketchup en curryketchup zijn de verkrijgbare smaken. ‘Middels het unieke fitment in de bag wordt het pompsysteem ‘on-pack’ op de bag aangesloten. Hierdoor komt de ketchup niet in aanraking met lucht, zodat een optimale hygiëne gegarandeerd is. Het systeem drupt niet, doseert prima en is eenvoudig schoon te houden’, meldt de leverancier.

Verder is de bag nagenoeg volledig ledigbaar. Tijdens drukte in de cafetaria is een nieuwe vulling geen probleem; een nieuwe bag is zo geplaatst.

ormatie: Zeisner Ketchups en Sauzen, Deurne, tel. (0493) 31 69 01 of www.habekzeisner.nl.

Verder is de bag nagenoeg volledig ledigbaar. Tijdens drukte in de cafetaria is een nieuwe vulling geen probleem; een nieuwe bag is zo geplaatst.

ormatie: Zeisner Ketchups en Sauzen, Deurne, tel. (0493) 31 69 01 of www.habekzeisner.nl.

Reageer op dit artikel