nieuws

Koelverse fruitdrinks

Horeca

Deze maand introduceert Hero Nederland Hero Megafruit. Een lekkere koelverse fruitdrink, verkrijgbaar in de smaken sinaasappel, multivruchten en perzik-sinaasappel. Door de hoge versperceptie met een houdbaarheid van enkele weken, is dit product zeer geschikt om in het café, hotel of restaurant te schenken. Deze maand introduceert Hero Nederland Hero Megafruit. Een lekkere koelverse fruitdrink, verkrijgbaar […]

Deze maand introduceert Hero Nederland Hero Megafruit. Een lekkere koelverse fruitdrink, verkrijgbaar in de smaken sinaasappel, multivruchten en perzik-sinaasappel. Door de hoge versperceptie met een houdbaarheid van enkele weken, is dit product zeer geschikt om in het café, hotel of restaurant te schenken.

Deze maand introduceert Hero Nederland Hero Megafruit. Een lekkere koelverse fruitdrink, verkrijgbaar in de smaken sinaasappel, multivruchten en perzik-sinaasappel. Door de hoge versperceptie met een houdbaarheid van enkele weken, is dit product zeer geschikt om in het café, hotel of restaurant te schenken.

De sappen zijn verkrijgbaar in een handige twee liter can.

Informatie: Hero Nederland, tel. (076) 579 80 00.

De sappen zijn verkrijgbaar in een handige twee liter can.

Informatie: Hero Nederland, tel. (076) 579 80 00.

Reageer op dit artikel