nieuws

Meldpunt Administratieve Lasten in de lucht

Horeca

Minister Zalm heeft een Meldpunt Administratieve Lasten in gebruik genomen. Op de website www.administratievelasten.nl kunnen ondernemers bij het meldpunt hun klachten en suggesties geven om administratieve lasten te beperken. Het meldpunt is bedoeld om de praktijkkennis en –ervaring van ondernemers te verzamelen.

Administratieve lasten vergen veel tijd en geld van ondernemers. Het kabinet wil daarom de administratieve lasten met een kwart verminderen. Welke procedure het kabinet daarbij voor ogen staat, is inmiddels in de Miljoenennota uitgelegd. Maar met procedures alleen zal het kabinet er niet inslagen deze doelstelling te bereiken. Daarom zijn rechtstreekse voorstellen voor vermindering van de Administratieve Lasten meer dan welkom.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel