nieuws

24 uur per dag koffie en thee

Horeca

Met de Public Vending introduceert Douwe Egberts Coffee Systems een nieuw concept voor de warme drankenvoorziening op publieke locaties. De robuuste automaat kan tegen een stootje en is daarom zeer geschikt voor plaatsing in publieke ruimtes. Ziekenhuizen en (zorg)instellingen kunnen met deze automaat bezoekers 24 uur per dag een kopje koffie, thee of chocolademelk aan […]

Met de Public Vending introduceert Douwe Egberts Coffee Systems een nieuw concept voor de warme drankenvoorziening op publieke locaties. De robuuste automaat kan tegen een stootje en is daarom zeer geschikt voor plaatsing in publieke ruimtes. Ziekenhuizen en (zorg)instellingen kunnen met deze automaat bezoekers 24 uur per dag een kopje koffie, thee of chocolademelk aan bieden zonder extra inspanning of investering. Douwe Egberts geeft een vergoeding voor het beschikbaar stellen van de plaats waar de automaat staat, levert de automaat en verzorgt verder alles: plaatsing, koffie, bijvullen, reiniging, onderhoud en technische service.

De automaat schenkt een grote variatie warme dranken: van zwarte koffie tot caffee latte, cappuccino, espresso, café choco en thee. Bezoekers kunnen betalen met muntgeld of de chipknip.

Informatie: Douwe Egberts Coffee Systems, Utecht, tel. (030) 297 21 80.

Reageer op dit artikel