nieuws

Australian Homemade wint de Mapic Award

Horeca

Australian Homemade heeft in Cannes tijdens de Mapic 2003 de Mapic Award voor beste Catering Outlet gewonnen! In 2001 kreeg de ijsketen al een nominatie als beste nieuwkomer. Nu twee jaar later is Australian Homemade de winnaar. De internationale vakjury verkoos de franchiseformule boven de overige genomineerden in deze categorie: Auto Grill, Burger King, KFC en Pizza Hut.

De Mapic Award wordt toegekend aan de meest dynamische internationale retailers, waarbij de vakjury, afkomstig uit zeven verschillende landen, let op de originaliteit van het concept, het aantal nieuwe vestigingen in 2003, de diversiteit van de ontwikkelde locaties en de flexibiliteit van het bedrijf. Daarnaast wordt er gekeken naar de expansie plannen, de capaciteiten op het gebied van innovatie en de kwaliteit van de producten.

De Award werd in Cannes uitgereikt door de heer Frank Schmitz, managing director van Media Saturn in Duitsland.

Reageer op dit artikel