nieuws

Dance Valley gaat internationaal

Horeca

De Nederlandse dancefeestorganisator UDC tilt de succesformule Dance Valley over de grenzen. Op oudejaarsnacht vindt de eerste editie van Dance Valley NYE plaats in Barcelona. UDC heeft internationale ambities met het merk Dance Valley.

‘Omdat we in Nederland bijna niet meer kunnen groeien, kijken we naar het buitenland’, aldus een woordvoerder van UDC. Eerder organiseerde het bedrijf al kleinschalige Dance Valley-feesten op onder meer Ibiza, in Valencia en Miami.

‘We beginnen altijd eerst in het club-circuit waar we de markt leren kennen en onze naam vestigen. Daarna breiden we uit tot evenementen zoals in december in Barcelona.’

Voor het organiseren van Dance Valley NYE heeft UDC een kantoor geopend in Barcelona. Ook is het bedrijf onlangs een samenwerking aangegaan met een platenlabel uit Scandinavië, wat de deur naar het noorden open moet zetten voor het dance-concept. In andere Europese landen speurt UDC de markt af.

Volgende zomer is Dance Valley in Nederland toe aan de tiende editie. In het kader van de ‘Decade of Dance’ wil UDC het evenement uitbreiden tot een meerdaags festival.

Reageer op dit artikel