nieuws

Geheim rond Oud Hollandsch Acid Feest

Horeca

De Amsterdamse organisatoren van het Oud Hollandsch Acid Feest doen hun naam meer dan eer aan. Voor hun zogeheten Original Warehouse Acid Party op donderdag 20 november wordt teruggegrepen naar vijftien jaar geleden. Toen sierden smiley’s posters van houseparty’s die werden gehouden op geheime locaties. Meestal in oude pakhuizen of fabriekshallen.

In 1988 en nog even daarna werden de locaties via flyers bekend gemaakt. Alleen met zo’n pamflet konden de houseliefhebbers naar binnen. Om de OWAP-party bekend te maken zijn er flyers en is de locatie, heel spannend, ook (nog) onbekend.

De geïnteresseerden kunnen alleen via de website www.owap.dj, e-mail en mobiele telefoon te weten komen waar ze moeten zijn. ‘The OWAP will be held on a secret old-warehouse location somewhere in an industrial harbour district in or around Amsterdam. Not to reached by bike, boat or by foot. But easy by car and taxi’, staat aangekondigd. In vijf hallen zal er muziek uit de beginperiode van acid house te horen zijn. Maar ook techno, new beat en ambient.

Bij het Oud Hollandsch Acid Feest is de bekende Joost van Bellen betrokken. Hij draait op deze party nieuwe/oude stijl van party’s houden ook zelf. Net als andere housepioniers als Ardy B. en de Amerikaan Kevin Saunderson. Verder nog ludieke optredens zoals die van Roxy’s Jet Brandsteder als Dokter Oetker & His First Aid Kit.

Reageer op dit artikel