nieuws

IJscobox voor buffetten

Horeca

Een nieuw product van De Bruine Pater voor catering- en verhuurbedrijven is de ijscobox. De box is voorzien van een sterk isolerend binnenwerk, waarin drie roestvrijstalen ijsbakken en vier diepvrieselementen zitten. Schepijs blijft hierin circa acht uur koel. De afmeting van de ijscobox is 70 x 40 x 25 centimeter. Deze ijscobox is name geschikt […]

Een nieuw product van De Bruine Pater voor catering- en verhuurbedrijven is de ijscobox. De box is voorzien van een sterk isolerend binnenwerk, waarin drie roestvrijstalen ijsbakken en vier diepvrieselementen zitten. Schepijs blijft hierin circa acht uur koel. De afmeting van de ijscobox is 70 x 40 x 25 centimeter. Deze ijscobox is name geschikt voor cateringbedrijven die veel met buffetten werken.

Behalve schepijs is het ook mogelijk om bijvoorbeeld haring in de ijscobox koel te houden. De Bruine Pater is tevens leverancier van authentieke verkoopkarren; haring-, groente-, brood- en ijscokarren.

Informatie: De Bruine Pater, Loosdrecht, tel. (0654) 30 68 70 of www.debruinepater.nl.

Reageer op dit artikel