nieuws

Jus en sauzen met verse uitstraling

Horeca

Met de introductie van Maggi pasteuze jus en saus is in korte tijd een constante kwaliteit te leveren in de grootkeuken. De pasteuze structuur zorgt ervoor dat de eindproducten een hoge vers uitstraling hebben. De jus en sauzen zijn direct serveergereed, goed oplosbaar in kokend water en makkelijk te doseren. Ze zijn eenvoudig bij te […]

Met de introductie van Maggi pasteuze jus en saus is in korte tijd een constante kwaliteit te leveren in de grootkeuken. De pasteuze structuur zorgt ervoor dat de eindproducten een hoge vers uitstraling hebben. De jus en sauzen zijn direct serveergereed, goed oplosbaar in kokend water en makkelijk te doseren. Ze zijn eenvoudig bij te maken en kook- en warmhoudstabiel.

In een handomdraai serveert de (instelling) kok een mooie en lekkere saus of jus. De vijf verkrijgbare varianten zijn braadjus (inhoud 12 kilo), gevogeltejus (6 kilo), hollandaisesaus (4 kilo), vleessaus (10 kilo) en béchamelsaus (4 kilo).

Informatie: Nestlé FoodServices, Diemen, tel. (020) 569 94 09 of customerservice@nl.nestle.com.

Reageer op dit artikel