nieuws

Justitie laat verdachte moord portier vrij

Horeca

Justitie in Alkmaar heeft donderdagmorgen de 30-jarige verdachte vrijgelaten die sinds 9 september vastzat op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Mark Kerssens. De 28-jarige portier werd zondagavond 6 juli neergeschoten voor een café in het Alkmaarse uitgaanscentrum.

Het slachtoffer overleed enkele dagen later aan de gevolgen van zijn verwondingen. De schutter had een bivakmuts op en wist te ontkomen.

De 30-jarige man werd aangehouden na grootschalig onderzoek. Het rechercheteam heeft de afgelopen twee maanden echter geen enkel bewijs kunnen vinden dat hem in verband brengt met het schietincident.

Het onderzoek naar de moord gaat verder, zo laat justitie weten. Eerder werd al een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de tip die naar de dader leidt. Justitie doet geen enkele mededeling over het mogelijke motief van de moord. In september werd wel bekend dat uit niets is gebleken dat het slachtoffer was betrokken bij criminele activiteiten.

Reageer op dit artikel