nieuws

Kant-en-klare glühwein

Horeca

Glück introduceert exclusief voor de horecamarkt, een krachtige kant-en-klare glühwein. Verkrijgbaar in een handige vijf liter bag-in-box verpakking met kraantje of in een anderhalve literfles. De krachtige volle smaak van de glühwein is verkregen door gebruik van traditionele kruiden en een extra hoog alcoholgehalte van 15 procent. Met de handige opwarmketel van Glück is op […]

Glück introduceert exclusief voor de horecamarkt, een krachtige kant-en-klare glühwein. Verkrijgbaar in een handige vijf liter bag-in-box verpakking met kraantje of in een anderhalve literfles. De krachtige volle smaak van de glühwein is verkregen door gebruik van traditionele kruiden en een extra hoog alcoholgehalte van 15 procent. Met de handige opwarmketel van Glück is op ieder moment glühwein aan gasten te schenken.

Geserveerd in de speciale glazen met een schijfje sinaasappel of citroen komt de glühwein helemaal tot zijn recht. Om kennis te maken met dit product is een starterspakket samengesteld, waarin vier doosjes glühwein, een opwarmketel voor 50 consumpties, set van zes speciale glazen en tafelstandaardjes en posters.

Informatie: FSMI-Glück, Hasselt, tel. (038) 477 40 15 of bgs@wxs.nl.

Reageer op dit artikel