nieuws

Kip op z’n frans

Horeca

Coq au Vin is een nieuw convenience product van Neven Food, in week 42 door Bieze op de horecamarkt gebracht. De stukken gebraden kipfilet zijn gegaard in een rode Bourgondische saus, aangevuld met wortel, champignons, zilveruitjes en gecombineerd met rode wijn. ‘Een traditioneel kant-en-klaar Frans product, op ambachtelijke wijze bereid met een authentieke Bourgondische smaak’ […]

Coq au Vin is een nieuw convenience product van Neven Food, in week 42 door Bieze op de horecamarkt gebracht. De stukken gebraden kipfilet zijn gegaard in een rode Bourgondische saus, aangevuld met wortel, champignons, zilveruitjes en gecombineerd met rode wijn.

‘Een traditioneel kant-en-klaar Frans product, op ambachtelijke wijze bereid met een authentieke Bourgondische smaak’ meldt de producent. Coq au Vin is ook geschikt voor warme buffetten. Verpakt verkrijgbaar in een 2,5 kilo schaal.

Informatie: Bieze foodservice, Nijkerk, tel. (033) 247 71 00 of info@bieze.nl.

Reageer op dit artikel