nieuws

Kortingskaart voor 50+

Horeca

De horecard is een kortingskaart voor 50-plussers. ‘Met deze kaart willen we de snelst groeiende bevolkingsgroep van Nederland en het horeca midden- en topsegment bij elkaar brengen. Een deelnemend horecabedrijf dient 10% korting op de totale rekening te verlenen aan bezitters van deze kaart. De korting geldt op ieder moment, op elke dag en voor […]

De horecard is een kortingskaart voor 50-plussers. ‘Met deze kaart willen we de snelst groeiende bevolkingsgroep van Nederland en het horeca midden- en topsegment bij elkaar brengen. Een deelnemend horecabedrijf dient 10% korting op de totale rekening te verlenen aan bezitters van deze kaart. De korting geldt op ieder moment, op elke dag en voor iedere besteding. Het lidmaatschap voor horecabedrijven is gratis en levert extra klandizie en omzet op door frequente herhalingsbezoeken van de horecardhouders’, aldus Horecard.

De deelnemende bedrijven krijgen free publicity met een gratis vermelding in de jaargids en website, in gepersonaliseerde mailberichten en in de nieuwsbrief.

Informatie: Horecard BV, Den Haag, tel. (078) 693 06 22 of www.horecajaarkaart.com.

Reageer op dit artikel