nieuws

Krokante kipnuggets uit de magnetron

Horeca

Plusfood introduceert Kip Nuggy’s voor de magnetron. ‘De Friki Kip Nuggy is één van de populairste kipsnack. Een magnetronvariant zal zeker zorgen voor extra omzet in het bedrijfsrestaurant of zorginstelling’, meldt de producent. Speciaal materiaal aan de binnenzijde van de verpakking maakt het mogelijk om in een mum van tijd de Kip Nuggy’s krokant in […]

Plusfood introduceert Kip Nuggy’s voor de magnetron. ‘De Friki Kip Nuggy is één van de populairste kipsnack. Een magnetronvariant zal zeker zorgen voor extra omzet in het bedrijfsrestaurant of zorginstelling’, meldt de producent. Speciaal materiaal aan de binnenzijde van de verpakking maakt het mogelijk om in een mum van tijd de Kip Nuggy’s krokant in de magnetron klaar te maken.

De bereiding is eenvoudig: de nuggy’s in de verpakking met ingedrukte deksel slechts twee en een halve minuut verwarmen in de magnetron. Daarna nog twee minuten laten afkoelen en klaar is de snack. De diepgevroren magnetron Kip Nuggy’s zijn per portie van zes stuks verpakt in een bundel met tien doosjes.
Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Reageer op dit artikel