nieuws

Kruidenboterrollen met verse kruiden

Horeca

In samenwerking met horecakoks heeft LeBan Foods, speciaal voor de horecamarkt een compleet assortiment kruidenboterrollen ontwikkelt. Onder de merknaam ‘Le Traiteur’ zijn de vier bestaande smaken pomodori, pesto, tapenade en ajun verbeterd. Tevens zijn er twee nieuwe varianten aan het assortiment toegevoegd; tuinkruiden / knoflook en tuinkruiden zonder knoflook. De receptuur van de kruidenboterrollen is […]

In samenwerking met horecakoks heeft LeBan Foods, speciaal voor de horecamarkt een compleet assortiment kruidenboterrollen ontwikkelt. Onder de merknaam ‘Le Traiteur’ zijn de vier bestaande smaken pomodori, pesto, tapenade en ajun verbeterd. Tevens zijn er twee nieuwe varianten aan het assortiment toegevoegd; tuinkruiden / knoflook en tuinkruiden zonder knoflook. De receptuur van de kruidenboterrollen is gebaseerd op echte roomboter en verse kruiden. Ze zijn zacht van structuur, koelkastsmeerbaar en voorzien van een snijmaat aanduiding (circa 10 gram per plak), zodat portioneren eenvoudig te is.

Verkrijgbaar per rol van 500 gram. Ter kennismaking stelt de producent rolletjes van 30 gram gratis ter beschikking aan potentiële afnemers.

Informatie: LaBan Foods, Bodegraven, tel. (0172) 61 32 20 of www.kruidenboter.nl.

Reageer op dit artikel