nieuws

Nespresso opent luxe koffieverkooppunt

Horeca

Nespresso, een merk van Nestlé, heeft in Amsterdam haar eerste Nederlandse Nespresso boutique geopend. De zaak is gevestigd in de PC Hooftstraat. In de zaak kunnen klanten persoonlijk advies inwinnen over de Nespresso koffiespecialiteiten. Ook is er ruimte om koffie uit te schenken.

Arnoud Deschamps, algemeen directeur Nespresso Benelux, spreekt van een flagship store: ‘De boutique maakt het Nespresso-systeem tastbaar en biedt aan iederen die houdt van een perfect kopje espresso de kans om het systeem te leren kennen. De winkel is opgebouwd uit drie ruimtes. Een introductieruimte waar het Nespresso-systeem gepresenteerd staat, een verkoopruimte waar men producten kan aanschaffen en de zogenaamde ‘Carpe Diem Club’-ruimte waar de koffie te proeven is.

Virtueel
De winkel is tijdens de opening aan tweeduizend genodigden vertoond. Omdat het onmogelijk was om die tegelijkertijd in de winkel te ontvangen, is ervoor gekozen om die zaak virtueel aan het publiek te tonen. Daarbij werd gebruik gemaakt van een projectie lijkend op die van een vluchtsimulator.

Reageer op dit artikel