nieuws

Nieuw kaasje voor het kaasplateau

Horeca

Wijngaard Kaas breidde haar assortiment kaasjes uit met Wijngaard Affineurs kaasje. Dit half jaar oude kaasje is voorzien van een rode verpakking en is de jongere broer van het Reypenaer kaasje (een jaar oud) en het Reypenaer VOSP kaasje (twee jaar oud). Het Affineurs kaasje weegt circa 325 gram en heeft een vorm die zo […]

Wijngaard Kaas breidde haar assortiment kaasjes uit met Wijngaard Affineurs kaasje. Dit half jaar oude kaasje is voorzien van een rode verpakking en is de jongere broer van het Reypenaer kaasje (een jaar oud) en het Reypenaer VOSP kaasje (twee jaar oud). Het Affineurs kaasje weegt circa 325 gram en heeft een vorm die zo te presenteren is op het kaasplateau. De volle romige smeuïge smaak komt geheel tot zijn recht door het kaasje voor gebruik eerst te chambreren.

. De basis voor de kazen is een klassieke kaasmakerij, waar ze rijpen in een historisch kaaspakhuis uit 1906. Ze worden met de hand gedraaid en verzorgd.

Informatie: Wijngaard Kaas, Woerden, tel. (0348) 41 21 52.

Reageer op dit artikel