nieuws

Nigella Lawson kookt voor Bush en Blair

Horeca

De Britse televisiekokkin Nigella Lawson zwaait donderdag de scepter in de keuken van Downing Street 10 als de Amerikaanse president George Bush komt lunchen bij de Britse premier Tony Blair. Wat ze het tweetal gaat voorschotelen is geheim.

Volgens de Britse pers zou haar gelukssoep van pompoen een goede keuze zijn om de aandacht af te leiden van de tienduizenden demonstranten. Die willen die dag protesteren tegen de Amerikaanse buitenlandse politiek.

Lawson presenteert niet alleen in Groot-Brittannië kookprogramma’s, maar is inmiddels ook in de Verenigde Staten doorgebroken. Ze schrijft daar onder meer een column voor The New York Post. Ze kent bovendien de keuken in Downing Street 11, de woning van de Blairs, omdat haar vader daar in de jaren tachtig als minister van Financiën woonde.

Reageer op dit artikel