nieuws

Nostalgisch winter dessin

Horeca

Winter Night van Duni is een nieuw nostalgisch dessin dat het ‘samen zijn’ in horecalocaties versterkt. Dit dessin geeft een wintertintje aan de locatie voordat de kerst begint of voor de weken daarna. Voor de kerstdagen zijn er trendy dessins verkrijgbaar zoals Cashmere, met de kleuren bordeaux, goud en buttermilk en de blauwe Chamonix. Van […]

Winter Night van Duni is een nieuw nostalgisch dessin dat het ‘samen zijn’ in horecalocaties versterkt. Dit dessin geeft een wintertintje aan de locatie voordat de kerst begint of voor de weken daarna. Voor de kerstdagen zijn er trendy dessins verkrijgbaar zoals Cashmere, met de kleuren bordeaux, goud en buttermilk en de blauwe Chamonix. Van beide dessins zijn ook tête a têtes verkrijgbaar, de trend voor de kale tafel.

Een wat klassieker dessin is Pinefores Red. De bestekpochette van deze serie is een handige insteek voor bijvoorbeeld een kerstlunchbuffet. Het Copperfield dessin is ook weer verkrijgbaar evenals Metall bal kaarsen, een chique, trendy kaars in diverse kleuren en de papieren Christmas placemat.

Informatie: Duni, Breda, tel. (076) 543 23 45 of www.duni.com.

Reageer op dit artikel