nieuws

Twee nieuwe croquet varianten

Horeca

Van Dobben voegde twee nieuwe croquetten toe aan het assortiment; de kipcroquet en de goulashcroquet. De ambachtelijk bereide kipcroquet bestaat uit een uitgebalanceerde ragout, een kruidige bouillon en stukjes kip. De goulashcroquet is gemaakt volgens een authentiek goulashrecept met een rijke garnituur, waarbij stukjes rundvlees niet ontbreken. Deze croquetten zijn naast de rundvlees-, kalfs-, kaas- […]

Van Dobben voegde twee nieuwe croquetten toe aan het assortiment; de kipcroquet en de goulashcroquet. De ambachtelijk bereide kipcroquet bestaat uit een uitgebalanceerde ragout, een kruidige bouillon en stukjes kip. De goulashcroquet is gemaakt volgens een authentiek goulashrecept met een rijke garnituur, waarbij stukjes rundvlees niet ontbreken. Deze croquetten zijn naast de rundvlees-, kalfs-, kaas- en groentecroquet vanaf heden verkrijgbaar via de diepvriesgrossier.

Verpakt per 20 stuks à 100 gram. Cateraars die de croquetten onder de aandacht willen brengen, kunnen via onderstaand telefoonnummer promotiemateriaal bestellen.

Informatie: Cold Food, Oostzaan, tel. (075) 642 91 91 of www.vandobben.nl.

Reageer op dit artikel