nieuws

Voetbalselectie opgeschrikt door overval op hotel

Horeca

De Ierse voetbalselectie is zondag opgeschrikt door een overval op hun hotel nabij Dublin. Drie gewapende en gemaskerde mannen vielen de Portmarnock Golf en Country Club binnen. Een van hem loste een daarbij schot. De kogel kwam in het plafond terecht.

Een aantal Ierse internationals zat in het restaurant op het moment dat de bende toesloeg in de receptie. Daar hadden veel fans zich verzameld, onder wie vrouwen en kinderen, in de hoop een handtekening van een van de voetballers te bemachtigen. Niemand raakte gewond. De overvallers maakten zich met een gering geldbedrag uit de voeten.

De Ierse selectie verbleef in het hotel ter voorbereiding op de oefenwedstrijd tegen Canada, morgen in het stadion aan Lansdowne Road.

Reageer op dit artikel