nieuws

Johan Greydanus winnaar van Elfstedentocht

Horeca

Vriezen doet het niet. Ook is er niemand geweest die riep ‘ It giet oan’. En toch is er gisteren iemand winnaar geworden van de Elfstedentocht! De Elfstedentocht op vakbeurs IJsvak te Vianen wel te verstaan. Johan Greydanus van Maascorner uit Spijkenisse werd winnaar van een ludieke actie van de beursorganisatie en dat leverde hem een weekendje wintersport op. Helaas was het niet mogelijk om de winnaar te huldigen op de ‘Bonkevaart’ van de beurs. Dit omdat er nog veel stempelkaarten ingeleverd konden worden bij het verlaten van de laatste beursdag. Daarom is de winnaar vanochtend op de hoogte gesteld door beursmanager Bas van Osta.

Om invulling te geven op het thema ‘ IJspret op alle fronten’ koos de organisatie van IJsvak 2004 ervoor om een Elfstedentocht uit te stippelen. Op de achterkant van ieder toegangsbewijs vond de beursbezoeker een stempelkaart. Bij elke stand, genoemd naar een Elfstedendorp, kon de bezoeker een stempel behalen. Bij sommige stands moest er een vraag worden beantwoord, bij andere een uitdaging aangegaan. Zo was het de bedoeling dat bij de stand van Black Ice Benelux (Hynlippen) een streekijsje werd bedacht. En bij de stand van Reed Business Information (Harns), de uitgeverij van Zibb.nl/horeca, moest de bezoeker een vraag beantwoorden omtrent het nieuwe ingrediënt dat ervoor zorgt dat ijs ook bij –18ºC meer romiger en beter schepbaar maakt.

Op beide dagen werd deze ludieke actie luister bij gezet door een cabaretier. Hij verscheen op de beursvloer als ijsaanveger, schaatser en rayonhoofd.

De ijsaanveger is de hele dag bezig het ijs schoon te houden.
Een van de deelnemers krijgt op de stand van Snackkoerier en zibb.nl/horeca een muts voor de kou aangeboden door standhoudster Debby Ambting
Al klünend ontwijkt de schaatser diverse opstootjes in de vorm van omtimmerde kabels.

Om invulling te geven op het thema ‘ IJspret op alle fronten’ koos de organisatie van IJsvak 2004 ervoor om een Elfstedentocht uit te stippelen. Op de achterkant van ieder toegangsbewijs vond de beursbezoeker een stempelkaart. Bij elke stand, genoemd naar een Elfstedendorp, kon de bezoeker een stempel behalen. Bij sommige stands moest er een vraag worden beantwoord, bij andere een uitdaging aangegaan. Zo was het de bedoeling dat bij de stand van Black Ice Benelux (Hynlippen) een streekijsje werd bedacht. En bij de stand van Reed Business Information (Harns), de uitgeverij van Zibb.nl/horeca, moest de bezoeker een vraag beantwoorden omtrent het nieuwe ingrediënt dat ervoor zorgt dat ijs ook bij –18ºC meer romiger en beter schepbaar maakt.

Op beide dagen werd deze ludieke actie luister bij gezet door een cabaretier. Hij verscheen op de beursvloer als ijsaanveger, schaatser en rayonhoofd.

De ijsaanveger is de hele dag bezig het ijs schoon te houden.
Een van de deelnemers krijgt op de stand van Snackkoerier en zibb.nl/horeca een muts voor de kou aangeboden door standhoudster Debby Ambting
Al klünend ontwijkt de schaatser diverse opstootjes in de vorm van omtimmerde kabels.
Reageer op dit artikel