nieuws

Oranje vlammetjes

Horeca

Om Vlammetjes nog meer te onderscheiden van het overige assortiment, heeft Topking dit hete snackje voorzien van een (natuurlijk) oranje flensje. De Vlammetjes zijn verkrijgbaar met een vulling van zowel varkens- als rundvlees. En voor degene die liever geen vlees wil, is er ook een vegetarische variant verkrijgbaar. De Vlammetjes zijn eenvoudig te bereiden. Ze […]

Om Vlammetjes nog meer te onderscheiden van het overige assortiment, heeft Topking dit hete snackje voorzien van een (natuurlijk) oranje flensje. De Vlammetjes zijn verkrijgbaar met een vulling van zowel varkens- als rundvlees. En voor degene die liever geen vlees wil, is er ook een vegetarische variant verkrijgbaar.

De Vlammetjes zijn eenvoudig te bereiden. Ze kunnen zo vanuit de diepvries in de frituur. Al na twee en een halve minuut zijn ze klaar om te serveren.

Informatie: Topking Convenience Food, Bleiswijk, tel. (010) 521 79 00 of www.topking.nl.

Reageer op dit artikel