nieuws

Sterrenrestaurant Onder de Boompjes dicht

Horeca

Restaurant Onder de Boompjes in het Roermondse kasteel Hattem is dicht. Een medewerker van het horecabedrijf liet aan een regionaal dagblad weten dat het restaurant dicht blijft vanwege schuldsanering en dat een faillissement onafwendbaar is. Onder de Boompjes, culinair onder leiding van chef-kok René Brienen, beschikt over één Michelinster.

Onder de Boompjes verhuisde in april 2002 van Overloon naar Roermond en streek neer in het kasteeltje Hattem. Volgens Rob Crombag, secretaris van KHN afdeling Roermond, een ongunstig tijdstip om te verhuizen. ‘In zware tijden gaan mensen niet meer helemaal van Nijmegen, waar hij veel gasten van had, naar Roermond. Bij een overstap op dat niveau vergt een verhuizing een hele investering. Daarnaast zit op tien kilometer afstand sterrenrestaurant Da Vinci’, aldus Crombag in De Limburger.

Restaurant Onder de Boompjes was maandagochtend niet bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel