Genomineerden Catering Awards bekend

De vakjury heeft bekendgemaakt welke twaalf cateringkanjers zijn genomineerd voor de Nationale Catering Awards. Donderdag 7 april worden de 'Oscars van de cateringbranche' uitgereikt in vier categorieën: bedrijfscatering, partycatering, instellingscatering of voedingsdienst en gastheerschap. Het evenement, een initiatief van Catering Magazine, vindt dit jaar plaats in The Open in Tiel.

De komende weken gaan de vier vakjuryleden, samen met de Award-winnaars van 2004, de genomineerden screenen, bezoeken en beoordelen. Een zware, maar mooie opgave die er uiteindelijk toe moet leiden dat in elke categorie op 7 april de allerbeste managers en/of medewerkers met de Nationale Catering Awards in handen staan.

De twaalf finalisten zijn:
Categorie Bedrijfscatering
Joop Kuijpers, cateringmanager bij Schiphol Groep namens HCS Catering, onderdeel van de Elior groep.
Paulien Gmelig, cateringmanager bij Philips Amsterdam namens ECS, onderdeel van Compass Group Nederland.
Caroline van Haren, cateringmanager bij KLM Chipshol namens Sodexho.

Categorie Partycatering
Jorrit Oosthoek, projectmanager party en events bij het Koninklijk Theater Carré Amsterdam namens Albron Party Productions.
Henk Kroneberg, directeur van Verhaaf Party Catering in Hoofddorp.
Anthony O’Brien, cateringmanager bij De Vereeniging en Stadsschouwburg Nijmegen namens Hutten Catering.

Categorie Instellingscatering of Voedingsdienst
Leen Westdijk, vestigingsmanager bij Penitentiaire Inrichting Zwolle namens Eurest Institutionele Catering, onderdeel van Compass Group Nederland.
Joost Dirken, sectorhoofd voeding bij het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp.
Henk Hamminga, hoofd voeding bij Woonzorgcentrum IJsselheem in Kampen.

Categorie Gastheerschap
Riet Vermeij-Van Beek, cateringmedewerker bij Frans Maas in Montfoort namens SAB Catering.
Ans-Johanna Leenen-Bakker, medewerker bediening luxe restaurant bij Paleis Het Loo in Apeldoorn namens Compass Group Nederland.
Grietje Zijlstra, cateringbeheerder bij het pand van de Gemeente Aa en Hunze namens Sodexho.

In het nummer van Catering Magazine dat eind maart verschijnt, worden de finalisten uitgebreid voorgesteld. Dan wordt ook bekendgemaakt welke bekende Nederlander dit jaar de presentatie verzorgt samen met hoofdredacteur Martine Zuil van Catering Magazine.